English
כנסים ותערוכות
כנס חומרי גלם 2016 - Ingredients in Action

 

 

               

 

כנסIngredients in Action 2016  

יתקיים  ב 14 בדצמבר2016 במרכז הכנסים בכפר המכביה.

 

עולם חומרי הגלם ועולם החישה והחושים נפגשים

 

 Save the Date

 

להורדת טופס רישום לחצו כאן                 להורדת תוכנית הכנס לחצו כאן

כנס Ingredients in Action 2016 , המתקיים זו הפעם השלישית, יתקיים ב 14 בדצמבר במרכז הכנסים בכפר המכביה. הכנס יעסוק בעתיד תעשיית חומרי הגלם ובחדשנות והחידושים בעולם החישה והחושים על רקע השינויים והמגמות הפוקדים את עולם המזון.

עולם חומרי הגלם הינו עולם מורכב ודינמי הניצב בפני אתגרים  שמעמידים בפניו המגמות הצרכניות, הרגולטור והדרישה הגוברת למזון איכותי, בטוח ובעיקר טעים. הסטנדרטים המחמירים של איכות ורגולציה שמציבה תעשיית המזון בפני ספקי חומרי הגלם לצד הדרישה לחדשנות ומחירים תחרותיים, מאלצים את השחקנים בענף להתחדש ולהמציא את עצמם מחדש כל העת.

חומרי הגלם הינם אבני היסוד המרכזיות בהקניית הטעם למוצרי מזון ומשקאות מעובדים, וככאלה יש להם השפעה מהותית על האופן שבו מתקבלים המוצרים על ידי הצרכנים הסופיים. העדפותיהם של הצרכנים משתנות באופן מתמיד והשוק מאופיין באלפי מוצרים חדשים המוצאים דרכם למדף מידי שנה. בהתאם לכך, נדרשים ספקי חומרי הגלם לתת מענה להיצע רב של מוצרים חדשים ומגוון רחב של טעמים.

על רקע המגמות הצרכניות והאירועים שאפיינו את תעשיית המזון בשנה האחרונה יוקדש הכנס השנה הן להיבטים הקשורים לאתגרים של עולם חומרי הגלם ותמציות המזון והן להיבטים של עולם החישה והחושים.

במסגרת הכנס יתקיימו דיונים באתגרים המגוונים הניצבים בפני ספקי חומרי הגלם, הנוגעים כמעט בכל תחום אפשרי; איכות, בריאות, שקיפות, מחיר ראוי, ומעל לכול הטעם, מה שהפך את עולם החישה והחושים לנדבך מרכזי בהצלחה של כל מוצר חדש המגיע למדפי הסופרמרקט.

 
בין המרצים והדוברים:     
  • How to make products low in sugar and salt taste great - Mr.  Markus Beba, Natural  Taste Consulting SARL
  • The amazing potential of nature to meet global trends in the F&B industry  -              Mr. Yoni Glickman, President, Frutarom Natural Solutions 
  • ניהול ספקים וחומרי גלם בעת החדשה  -  גב' מיכל חורי - פרובלר, מנהלת איכות ספקים, קבוצת אסם
  • The New Market of the Human Microbiome - מר דידי דבוש, מנכ"ל ושותף  Mybiotics
  • החיידקים הטובים שלי - לקוחות חדשים לתעשיית המזון - גב' הדס יריב, טכנולוגית מזון (B.Sc) ובעלת תואר שני מחקרי בתזונה ומנע"ס (M.Sc ו-MBA), יועצת מדעית בקבוצת מאפיות ברמן.
  • רכיבי מזון פונקציונליים – אופנה או מגמה?- ד"ר ענת סולומון, מומחית בתחום המזון הפונקציונאלי
  • Reformulating for a Clean Label - ד"ר תמי מירון,  ייעוץ ושירותי מו"פ בתחום המזון והתוספים
  • חידושים וחדשנות בעולם תמציות השמרים - מר דורון מאיר, יו"ר ובעלים, דורמקו שיווק חומרי גלם
  • יישומים חדשים לעמילנים בתעשיית המזון - מר חנן נדלר, מנהל שיווק, חמה כימיקלים תעשייתיים
  • העשרה בחלבונים – צרכים למול מקורות אפשריים
    ד"ר פרננדו שבד, סמנכ"ל מו"פ, תמיכה ומדען ראשי – CTO, גלעם
  • סדנת "דרך השומשום" – משומשום לטחינה ומוצריה, בשיתוף רושדי תעשיות מזון 

לקובץ תקצירי ההרצאות לחצו כאן

לפרטים נוספים לאודות הכנס פנו למשרדנו 03-6955806