FoodTech Nation 2019 כנס 

The Next Generation of Food Innovation

כנס המכון לביוכימיה, מדעי המזון והתזונה לחדשנות בעולם המזון 
      בשיתוף קבוצת נתיב יועצים             

   18 ביוני 2019    

אודיטוריום אריוביץ, הפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה ע"ש רוברט ה. סמית ברחובות

הכנס השנתי "FoodTech Nation 2019" המתמקד בעולם החדשנות וסביבת האקו-סיסטם של חדשנות בתעשיית המזון יתקיים ב18 ביוני 2019 באודיטוריום אריוביץ, בפקולטה לחקלאות מזון וסביבה ע''ש רוברט ה. סמית ברחובות.

הכנס, המאורגן על ידי המכון לביוכימיה, מדעי המזון והתזונה ובשיתוף קבוצת נתיב יועצים, ישמש זירת מפגש לדיונים והחלפת דעות בין שחקני מעטפת החדשנות בתעשיית המזון {חברות הזנק ויזמים, חוקרים מהאקדמיה, משקיעים, חממות, נציגי התעשייה ומומחים מהתחום} ויעסוק בכל ההיבטים הקשורים לחדשנות בענף המזון ולהיבטים הרלוונטיים לסביבת האקו-סיסטם והקשר בין האקדמיה לתעשייה.

 

מטרת הכנס הינה להעצים ולהנגיש את סביבת הFoodTech- לגורמים רלוונטיים באמצעות העברת ידע, הקניית כלים ויצירת מפגש וחיבור בין המשתתפים מעולמות התוכן השונים של סביבת החדשנות במזון.

 

בין המרצים והדוברים:

 

פרופ' לואיז פרסקו, נשיאת האוניברסיטה ומרכז המחקר ווכנינגן בהולנד

גב' רות אלון, מייסדת ומנכ"לית קרן מדסטרה

פרופ' רונית אנדוולט, מנהלת אגף התזונה משרד הבריאות ומרצה בבית הספר לבריאות הציבור אוניברסיטת חיפה

פרופ' עדו ברסלבסקי, הפקולטה לחקלאות מזון וסביבה ע''ש רוברט ה. סמית, האוניברסיטה העברית בירושלים

ד"ר נעמה גבע-זטורסקי, מרצה בכירה בטכניון, בפקולטה לרפואה ע"ש רפפורט, חוקרת את חיידקי המעי והאינטראקציה שלהם עם מערכת החיסון.

אינג' אלי גורדון, מנהל שירות המזון הארצי, משרד הבריאות

עו"ד יפה חובב, מנהלת ענף המזון באיגוד לשכות המסחר

גב' אורנה לוי, דיאטנית תעשייה

ד"ר תמי מירון, יועצת בכירה לפיתוח מוצרים

מר אייל מליס, מנכ"ל קבוצת תנובה

מר צביקה פורמן, מייסד, מנכ"ל Kiinns

פרופסור אורן פרוי,  מנהל המכון לביוכימיה, מדעי המזון והתזונה, הפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה ע''ש רוברט ה. סמית, האוניברסיטה העברית

גב' אמה קביטניצקי, מייסדת, יזמת, CTO , TarriTech

עו"ד גליה שגיא, מנהלת איגוד תעשיות המזון בהתאחדות התעשיינים

גב' נגה שוורץ – משולם, מנהלת תחום בריאות, אגף שיווק, מטה חטיבת החלב, תנובה 

ד"ר רוני שפירא, הפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה ע''ש רוברט ה. סמית, האוניברסיטה העברית

ועוד...

 

 

קהל היעד של הכנס:

מנהלים בתעשיית המזון • טכנולוגים ומהנדסי מזון • מנהלי מו"פ וגופי חדשנות • חוקרים העוסקים בתחומי התזונה, הבריאות והביוטכנולוגיה • ספקי ציוד וחומרי גלם לתעשיית המזון • נציגי האקדמיה • חברות הזנק ויזמים עצמאיים מתחומי המזון, התזונה, הבריאות והביוטכנולוגיה • עובדי מעבדות ואבטחת איכות בתעשיית המזון / חברות מסחור באקדמיה / עורכי פטנטים  / עורכי דין  / בנקאי השקעות / משקיעים – פרטיים וקרנות / שירותים תומכי חדשנות ועוד...

 

הכנס יכלול הרצאות מליאה, מצגות קצרות של חברות הזנק ורב שיח בכירים.

 

מתחם תצוגה

במסגרת הכנס תתקיים תצוגת פרויקטים של קורס פיתוח מוצרים המתקיים בפקולטה בהובלתה של דר' תמי מירון.

 

וועדה אקדמית: ד''ר תמי מירון ופרופ' אורן פרוי

מנהל מקצועי: מר רון אנטונובסקי, מנכ"ל נתיב יועצים

ארגון וניהול מקצועי:

© 2019 by Nativ Group

  • Black Facebook Icon