English
כנסים ותערוכות
כנס מזון 2017

                                                             

  מזון בעידן החדש 2017 - חדשנות פוגשת טכנולוגיה

   כנס חד יומי - 12 ביוני, 2017  מרכז הכנסים כפר המכביה            

          להורדת טופס רישום לחצו כאן           לתוכנית הכנס לחצו כאן

כנס "מזון בעידן החדש 2017" במתכונת חדשה.  הכנס המתקיים זו השנה השש עשרה, בהשתתפות נציגים מהתעשייה והאקדמיה,  יערך השנה במתכונת חד יומית ב- 12 ביוני 2017 במרכז הכנסים כפר המכביה. במרכז הכנס יעמוד השנה הנושא "חדשנות פוגשת טכנולוגיה" אשר יתמקד בחיבור שבין המדף, הצרכן ותזונה נבונה.

הכנס נועד לספק את הצורך במידע עדכני על ההתפתחויות והמגמות בתעשיית המזון. בכנס ייטלו חלק בכירי המומחים מתעשיית המזון אשר יציגו במהלך הכנס את המגמות והחידושים האחרונים.

כמו כן ישמש הכנס זירת מפגש לדיונים והחלפת דעות בין שחקני מעטפת החדשנות בתעשיית המזון ביניהם נציגי התעשייה, חברות הזנק ויזמים, חוקרים מהאקדמיה, משקיעים, חממות, גופים ומומחים העוסקים בתחום. במטרה להעצים ולהנגיש את סביבת הFoodTech לגורמים רלוונטיים באמצעות העברת ידע, הקניית כלים ויצירת מפגש וחיבור בין המשתתפים מעולמות התוכן של הטכנולוגיה, השיווק והחדשנות במזון.

יושבת הראש האקדמית הינה פרופ' אילת פישמן מהפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בהטכניון. הכנס שנועד לחזק את הקשר בין התעשייה לאקדמיה, יכלול הרצאות מליאה  ומושבים  מקצועיים שיתמקדו בנושאים החמים בתעשיית המזון 

 לקובץ תקצירי הרצאות עדכני לחצו כאן

לקובץ תקצירי ההרצאות לחצו כאן

 

 קהל היעד של הכנס כולל קהל מקצועי – מנהלים ובעלי תפקידים בענף המזון מתחומי התזונה, הטכנולוגיה, השיווק, התפעול, הלוגיסטיקה ומערכות שירות משלימות ותומכות בתעשיית המזון: מנכ"לים ומנהלים בתעשיית המזון • מנהלי שיווק ופרסום • מנהלי תפעול ולוגיסטיקה •  אנשי אקדמיה • מנהלי מו"פ, טכנולוגים ומהנדסי מזון • רופאים, דיאטניות וחוקרים העוסקים בתחומי התזונה, הבריאות והביוטכנולוגיה • ספקי ציוד וחומרי גלם לתעשיית המזון • עובדי מעבדות ואבטחת איכות בתעשיית המזון • נציגי רשתות שיווק, קמעונאים ומערכות הפצה • חברות המתמחות במתן ייעוץ ושירותים לתעשיית המזון והמשקאות בשירות הציבורי והפרטי • נציגי ציבור ומוסדות העוסקים בבעיות תקינה בתחומי המזון, התזונה והבריאות • חברות הזנק ויזמים עצמאיים מתחומי המזון, התזונה, הבריאות והביוטכנולוגיה • גופי מו"פ ומרכזי חדשנות •  חממות • חברות מסחור באקדמיה •  עורכי פטנטים • עורכי דין • בנקאי השקעות ומשקיעים פרטיים וקרנות •  שירותים תומכי חדשנות • סטודנטים • נציגי התקשורת המקצועית והכללית.

  במקביל לכנס, תתקיים תצוגה מקצועית של חברות וארגונים, ספקים ונותני שירותים בענף המזון. 

 

 

 

 

 

 אירועי הכנס בחסות זהב:

 

                 

 

  אירועי הכנס בחסות כסף: