top of page
2018 כנס מזון בעידן החדש
2018 כנס קמעונאות בעידן החדש
27 לנובמבר 2018 | גני התערוכה, ביתן 10 | תל אביב
מצגות מהכנסים
למצגת של פרופ' מאשה ניב, הפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה ע''ש רוברט ה. סמית, האוניברסיטה העברית - "הקשר בין מבנה החומר לטעם שלו: מה אנחנו יודעים ולמה זה חשוב?"
למצגת של ד״ר קרן קלס, מרצה בפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה ע''ש רוברט ה. סמית, האוניברסיטה העברית – "צרכים טכנולוגים בעידן של חדשנות לפי העדפות צרכניות".
למצגת של מר שמוליק מרקו, מנהל פיתוח, סודה סטרים - "רכיבים פונקציונליים במשקאות העתיד".
למצגת של גב' עידית בלנק ורול, שותפה, ראש תחום מזון וקמעונאות,KPMG סומך חייקין -
"מגמות בעולם קמעונאות המזון הגלובלית".
למצגת של מר אשר איריס, סמנכ"ל שירותי מידע, סטורנקסט - "מה נשתנה השנה - סיכום שנת 2018 בשוק מוצרי הצריכה".
לחצו כאן >
לחצו כאן >
לחצו כאן >
לחצו כאן >
לחצו כאן >
ארגון וניהול מקצועי:
ארגון והפקה:
bottom of page