2018 כנס מזון בעידן החדש

 2018 כנס קמעונאות בעידן החדש

27 לנובמבר 2018 | גני התערוכה, ביתן 10 | תל אביב

מצגות מהכנסים

למצגת של פרופ' מאשה ניב, הפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה ע''ש רוברט ה. סמית, האוניברסיטה העברית - "הקשר בין מבנה החומר לטעם שלו: מה אנחנו יודעים ולמה זה חשוב?" 

 

למצגת של ד״ר קרן קלס, מרצה בפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה ע''ש רוברט ה. סמית, האוניברסיטה העברית – "צרכים טכנולוגים בעידן של חדשנות לפי העדפות צרכניות". 

 

למצגת של מר שמוליק מרקו, מנהל פיתוח, סודה סטרים - "רכיבים פונקציונליים במשקאות העתיד". 

 

למצגת של גב' עידית בלנק ורול, שותפה, ראש תחום מזון וקמעונאות,KPMG  סומך חייקין -

"מגמות בעולם קמעונאות המזון הגלובלית".

 

למצגת של מר אשר איריס, סמנכ"ל שירותי מידע, סטורנקסט - "מה נשתנה השנה - סיכום שנת 2018 בשוק מוצרי הצריכה". 

לחצו כאן >
לחצו כאן >
לחצו כאן >
לחצו כאן >
לחצו כאן >
ארגון וניהול מקצועי:
ארגון והפקה:

© 2019 by Nativ Group

  • Black Facebook Icon